Kannattaisiko jokaisen vertaa sähkö?

Mielestäni jokaisen, joka maksaa sähkölasku kannattaisi vertaa sähkö. Sähkön vertaaminen eri tarjoajien kanssa mahdollistaa kuluttajaa löytämään uusia tarjouksia ja energianmuotoja, jolla sähkö on tuotettu. Näitä energianmuotoja voi olla useita, kuten öljy, kivihiili, vesi, tuuli, aurinko tai ydinvoima. Lista jatkuisi vielä reilusti, mutta tuossa niistä suurimmat.

Miksi vertaisin sähkön?

Kun vertaat sähkön, voit säästää satoja euroja vuodessa. Näillä sadoilla euroille voit vaikka lähteä viettämään mukavaa lomaa Naantalin kylpylään tai Ruotsiin. Vertaamalla sähkön voi säästää sitä enemmän, mitä suurempi sähkön kulutus ja sähkölasku sinulla tällä hetkellä on. Kannattaa tutkia oikeasti edellistä sähkölaskua, jotta saa käsityksen, paljon sillä hetkellä maksaakaan kilowattitunnista tai perusmaksuja kuukaudessa.

Kenelle sähkön vertaaminen kuuluu?

Sähkön vertaaminen kuuluu jokaiselle. Kenellä tahansa Suomalaisella kuluttajalla on lupa vertailla sähkön hintaansa ja vaihtaa sähkötarjoajaa. Näin kaikki ovat tasavertaisessa asemassa toisiinsa nähden ja sähköyhtiöiden täytyy keksiä aina uusia hyviä tarjouksia, joilla uusia asiakkaita saisi omille listoille