Pyysimme ystäväämme lakitoimistoimisto Forivesta kertomaan, mikä on tärkeää asianajopalvelua ostaessa. Voit löytää kirjoittajan nykyään Espoosta!

Kirjoittajan toimisto, eli Asianajotoimisto Espoo, on pitkää toiminut asianajotoimisto, jolla on hyvä maine lakiasioiden parissa.

Monipuoliset palvelut samasta toimistosta

On tärkeää, että toimeksiannot hoidetaan tehokkaasti, asiakkaan aikaa ja rahaa säästäen, huolellisuudesta kuitenkaan tinkimättä. Toimeksiannosta saatte arvion aiheutuvista kuluista ja tarpeellisista toimista.

Järkevällä toimintamallilla säästöä

Käyttämällä palveluitamme säästätte aikaa ja pystytte keskittymään päivittäisen toiminnan pyörittämiseen olitte sitten yritysmaailmasta tai yksityishenkilö. Pitkän kokemuksen omaava lakihenkilöstö pystyy auttamaan laaja-alaisesti erilaisissa lainopillisissa kysymyksissä. Huomioimme ympäristöasiat toimissamme ja siksi pyrimme vähentämään paperisen materiaalin käsittelyä toimimalla mahdollisimman paljon sähköisesti.

Lakipalvelut

Hinnoittelumme perustana ovat toimeksiannon edellyttämän työn määrä sekä maksulliset selvitykset. Laskutusperusteena on pääosin tuntiveloitus, mutta esimerkiksi asiakirjojen ja hakemuksien laadinnasta sovitaan tietty hinta. Alkuneuvottelussa asiakkaan kanssa selviää, paljonko toimeksiantoon tarvitsee tehdä lisäselvityksiä ja onko maksullisia asiakirjoja tai palveluita hyödynnettävä.

Lakitoimistossamme on käytettävissänne henkilö, jolle on annettu lupa toimia oikeusavustajana. 1.1.2018 voimaan tulleen lain mukaan muut oikeudenkäyntiasiamiehet tai -avustajat kuin asianajajat ja julkiset oikeusavustajat tarvitsevat luvan toimiakseen oikeudenkäyntiasiamiehenä tai -avustajana yleisissä tuomioistuimissa.

Perintäpalvelut

Tarjoamme perintätoimiston palveluita niin vapaaehtoisen perinnän kuin myös oikeudellisen perinnän asioissa. Lisätietoa perinnästä löydätte perinnän omilta sivuilta.

Sähköiset palvelut

Edullisempi sähköpostitoimeksianto

Tarjoamme edullisemman vaihtoehdon asioiden hoitamiseen. Normaalisti velotuksemme on alkaen 140 euroa / tunti + alv 24 %, sähköpostitoimeksiannosta veloitamme 70 euroa + alv 24 %. Alta voitte lähettää toimeksiannon tai lakiteknisen kysymyksen johon vastaamme 1-2 arkipäivän sisällä pääasiassa sähköpostitse. Laskun lähetämme vastauksen yhteydessä. Palvelu ei sisällä asiakirjojen laadintaa vaan painottuu lähinnä neuvontaan. Varaamme oikeuden harkintaan toimeksiannon toteuttamiskelpoisuudesta. Annattehan tarkat yhteystiedot yhteydenottoa varten.

Jos tarvitsette kattavampia lakipalveluita ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Lähettäessäsi toimeksiannon sitoudutte maksamaan palvelun.

Ota meihin yhteyttä Facebookissamme!